Så enkelt er det å selge bil privat

Mange synes det er utfordrende å selge bil privat. Det kan være utfordrende å måtte ha dialog med potensielle kjøpere, usikkerhet rundt prisvurdering eller vanskelig å vite hvordan man skal håndtere betalingen av bilen. Nå kan du selge bil privat på en enkel og trygg måte på auksjon hos auksjonen.no.

Auksjonen.no er Norges største nettauksjon, og har hovedfokus på kjøp og salg av brukte kjøretøy, maskiner og utstyr. Det siste året har over 4.000 biler blitt solgt hos oss, og vår trafikk øker hele tiden. Totalt har over 140.000 brukere registrert seg på auksjonen.no.

Her kan du se alle biler som vi har ute på auksjon nå.

«Min erfaring er at det er veldig trygt å kjøpe ting på auksjonen.no og at du får solgt nesten uansett, så lenge du ikke er urealistisk på pris. Siste bilen jeg solgte var en Volvo stasjonsvogn som det finnes mange av på FINN.no. Jeg la den først ut der, men sleit med å selge. Da jeg la den ut på auksjonen.no gikk den for en god pris og innen auksjonsfristen»

Fredrik Olsen

Fordeler med salg på auksjonen.no

Det er mange fordeler med salg av bil privat hos auksjonen.no:

  • Enkel og brukervennlig løsning
  • Oppnå markedspris for din bil
  • Du får en egen auksjonsrådgiver
  • Annonsering på FINN.no er inkludert
  • Trygg betalingsløsning for både kjøper og selger
  • Du beholder bilen til den er solgt
Her kommer teksten for dette bildet

Enkel og brukervennlig løsning

Det er enkelt å registrere en annonse for salg av bil privat på auksjonen.no. Det viktigste er at det legges inn god og mye informasjon om bilen, og at det tas gode bilder av bilen både utvendig og innvendig.

Oppnå markedspris for din bil

Ved å selge bil hos auksjonen.no vil du nå ut til mange potensielle kjøpere. På denne måten vil vi skape nok interesse for din bil til at prisen budrunden ender på vil være den prisen markedet er villig til å gi.

Dersom prisen som oppnås er mindre enn forventet pris vil vi forsøke å megle til enighet om pris mellom selger og kjøper.

En av de store utfordringene med salg av bil privat er at mange har en urealistisk høy forventning til pris. Det er fint å sammenligne pris på lignende biler som ligger ute til salgs, men husk at dette er biler som fortsatt ikke er solgt. Våre auksjonsrådgivere vil kunne hjelpe deg med å finne riktig prisnivå for din bil.

Du får en egen auksjonsrådgiver

Vi har rådgivere som vil bistå deg i hele salgsprosessen. Når du skal selge bil privat så er det viktig å kunne ha en person å kontakte når det er noe du lurer på.

Din kontaktperson vil hjelpe til med prissetting og kvalitetskontroll av din auksjon, men vil også ha dialog med potensielle kjøpere, forhandle pris dersom minstepris ikke er oppnådd og ikke minst vil følge opp betaling hos kjøper.

Annonsering på FINN.no

Alle biler som selges på auksjonen.no blir også annonsert på FINN.no. For at vi skal gi best mulig markedsføring for hver enkelt bil som selges hos oss, vil bilen også være tilgjengelig på FINN.no mens auksjonen pågår. Hver gang det blir registrert et bud så blir også annonsen på FINN.no automatisk oppdatert.

Trygg håndtering av penger

Ved gjennomført auksjon vil budvinner betale inn avtalt kjøpesum til vår klientkonto i DnB. Kjøper vil så motta et utleveringsbevis og vil kontakte deg for overlevering av bilen så snart som mulig. Når bilen er overlevert til ny kjøper så vil vi overføre penger til deg som selger. På denne måten så har vi gitt en trygghet til både kjøper og selger.