Om oss

Dette er en informasjonsside for Auksjonen.no, der vi kan dele tips, gladhistorier og presentere menneskene bak Auksjonen.no.

Auksjonen.no er Norges største nettside for auksjoner.

Siden 1987 har Bjarøy AS (tidligere Motorcompaniet AS) drevet med tradisjonelt auksjonssalg. I april 2010 ble nettsiden Auksjonen.no lansert. I januar 2012 ble Auksjonen.no AS etablert, og har de siste årene hatt en svært sterk vekst. I 2021 sysselsetter vi totalt 52 mennesker og drifter 4 avdelinger i Norge.

Vi har i dag fokus på salg for næringslivet, private, objekter for banker og finansieringsselskaper, samt avhending av konkursbo.

Gjennom over 30 års erfaring i auksjonsbransjen anser vi kunnskap om det vi selger, som meget viktig. Derfor legger vi vekt på medarbeidere som har fagkunnskap innen de forskjellige områdene som bil, bygg/anleggsmaskiner, tunge kjøretøy m.m. Vi ønsker utelukkende å ha gode auksjoner på siden vår, derfor har våre auksjonsrådgivere også fokus på kvalitetssikring av auksjonene. Dette jobber vi kontinuerlig med.

Oversikt over våre ansatte finner du her.

  • Auksjonen.no er en 100 % uavhengig part, og har en trygg og sikker betalingsløsning for både kjøper og selger.
  • Sikker betaling skjer til vår klientkonto hos DNB, og oppgjør utføres av vår oppgjørsavdeling som i dag teller 7 ansatte, hvorav 2 er revisorer.
  • Du som budgiver skal føle trygghet når du legger inn bud. Som kjøper får du alltid innsyn i budlogg. Budgiverne er anonymisert, av hensyn til budgiverne. Hvis ønske om fullt innsyn i budlogg, ta kontakt med en av våre medarbeidere. IP adresser blir registrert på alle bud.

I 2020 ble over 26 000 objekter solgt, over 619 000 bud registrert og vi hadde mer enn 9 millioner besøk og 80 millioner sidevisninger på vår nettside auksjonen.no. Trafikken vår vokser stadig.

Auksjonen.no har hovedkontor på Sem, ved E18 like utenfor Tønsberg. Her har vi et lager på 16 000m2.

Vi også lokasjoner i Oslo, Kristiansand og Bergen.

Vårt hovedkontor på Sem utenfor Tønsberg