Vi har oppdatert våre nettsider!

Har du utfordringer?

Vi har oppdatert våre nettsider med nytt design og noe ny funksjonalitet. Dersom du har utfordringer med å få frem det nye designet eller har problemer med budgivning så har vi noen tips til deg!

Hvis du ser at linjen «VELKOMMEN TIL AUKSJONEN.NO – NÅ PÅGÅR XXXX AUKSJONER» vises under kategori-linjen øverst så har du ikke fått oppdatert versjon i din nettleser. Se lenger ned for å se hvordan forsiden er i den nye versjonen.

Normalt skal denne oppdateringen skje automatisk, men for noen brukere må det gjøres en liten jobb for å fikse dette! Noen nettlesere «husker» den gamle siden, og da må det fremtvinges en oppdatering.

Oppdatering i nettleser på PC

Dersom du benytter en PC for å bruke auksjonen.no så kan du trykke tastene CTRL + F5 når du er på auksjonen.no for å få lastet ned den nyeste versjonen. Hold inne CTRL-knappen og trykk deretter på F5.

Oppdatering i nettleser på Mac

Dersom du benytter en MAC for å bruke auksjonen.no så kan du trykke tastene Opt Cmd + E. Alternativt kan du gå til Safari –> Emtpy Cache / Slett Cacher.

Oppdatering i nettleser på mobiltelefon

Dersom du benytter en iPhone eller iPad så skal nettleseren bli oppdatert dersom du trykker i adresselinjen (der det står www.auksjonen.no eller auksjonen.no), og deretter trykker Enter/Retur-tasten.

Hvis dette ikke fungerere kan du gå til Innstillinger -> Safari -> Avansert -> Nettstedsdata -> Rediger og så velger du å slette data for auksjonen.no.

Får du det ikke til?

Send oss en e-post på teknisk@auksjonen.no så skal vi forsøke å hjelpe deg!

Slik er den nye versjonen

På PC og nettbrett ser den nye versjonen av auksjonen.no slik ut:

På mobiltelefon ser den nye versjonen av auksjonen.no slik ut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*