Håkon Lauvrak – Kundeerfaring

Når Håkon Lauvrak blir spurt om sine positive erfaringer med Auksjonen er han rask på avtrekkeren.

– For meg er det to stikkord som dukker opp i hodet: kjapt og enkelt. Også har jeg lyst til å trekke fram fordelen med egne auksjonsrådgivere. Jeg synes rådgiverne er flinke til å følge med og at de følger godt opp, har du et spørsmål får du alltid et fornuftig svar innen kort tid. Det er rett og slett en kjempefordel at de kommer med forslag til forbedringer på annonsen og redigerer og finpusser. Dét har egentlig alt å si for å fremme salget.

Håkon mener at det er superenkelt å bruke auksjonen.no, også for de som ikke er så drevne på det tekniske.

– Det er ikke verre enn å lese en nettavis, når jeg får det til kan alle få det til! Jeg kjenner mange som bruker Auksjonen og alle er fornøyde.