Fredrik Norling – Kundeerfaring

Fredrik Norling (36) har brukt Auksjonen siden november 2017, i denne perioden har han solgt flere eksklusive klokker i tillegg til en bil. Han digger løsningen og har bare positive erfaringer.

– Jeg har fått godt betalt for det jeg har solgt alle gangene, bedre enn prisen jeg håpet å få. Budrundene har gjort at objektene har gått for en høyere pris enn om jeg for eksempel bare hadde lagt ut en annonse på Finn. Her snakker vi om et velprøvd system som gjør det enkelt å legge ut ting.

Egen auksjonsrådgiver

Fredrik er fornøyd med mer enn bare prisen og enkelheten på auksjonen.no:
– Auksjonen er oversiktlig både for kjøper og selger. Hjemmesidene er enkle og har heldigvis ikke masse annonser som ruller over skjermen og tar fokus vekk fra det som betyr noe. Løsningen har en bra budfunksjon, og jeg liker at jeg kan se hvem som byr og at jeg får oppdatering for hvert nye bud.

– For de som er usikre på hvordan de skal selge noe og hvordan de oppnår en god pris, er det dessuten en stor fordel med en egen auksjonsrådgiver. Jeg har sparret med min auksjonsrådgiver flere ganger, han har hjulpet meg å oppdatere mine annonser og gjøre dem bedre når jeg ikke har hatt tid.

Slipper alle som skal prute

Fredrik har bred erfaring fra å selge på andre steder enn Auksjonen. Nå elsker han auksjonsformen fordi det gir muligheter for en høyere pris samtidig som det er trygt.

– Auksjonsformen er genial, spesielt når du skal selge bil. Bilen jeg solgte la jeg først ut på Finn, da var det mange som ringte for å prute og hadde masse spørsmål. På auksjonen.no fikk jeg ikke et eneste spørsmål. Når det er en auksjon er det liksom ikke noe å prate om. En annen fordel er at Auksjonen ordner med oppgjøret, derfor trenger jeg ikke å tenke på annet enn selve overleveringen. For meg er det en stor fordel at jeg slipper å forholde meg til tusen ting!

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*