Eric Aasand Alfredsen – Kundeerfaring

Eric Aasand Alfredsen både selger og kjøper ting på auksjonen.no, for det meste forskjellig verktøy og utstyr. Han har brukt tjenesten i et drøyt års tid, både som selvstendig næringsdrivende og privatperson. Eric er en av tusenvis fornøyde Auksjonen-brukere.

– Jeg er veldig fornøyd! Auksjonen.no er en god plattform. Jeg treffer hele Norge og får generelt god respons, også slipper jeg pruting og masse styr. Med Auksjonen er det liksom greit: når tingen er solgt så er den solgt, om ikke så har jeg i hvert fall en konkret sluttdato å forholde meg til.

– Spenninga er én ting, det beste med Auksjonen er at du får den prisen markedet er villig til å gi. Uansett så er det markedet som byr og som derfor bestemmer prisen.

Hva ville du sagt til nye brukere som vurderte å prøve Auksjonen for første gang?
– At de absolutt burde prøve det! Det er enkelt, raskt, effektivt og trygt. I tillegg er auksjonsrådgiveren alltid imøtekommende og hjelpsom.

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*