Fredrik Olsen – Kundeerfaring

– Mine erfaringer med Auksjonen? For å si det enkelt og greit: Å kjøpe og selge på Auksjonen er enkelt og greit!

Fredrik Olsen har brukt Auksjonen i flere år. Han har både solgt og kjøpt motorsykler, biler og annet utstyr. Erfaringene er utelukkende positive.

– Min erfaring er at det er veldig trygt å kjøpe ting på auksjonen.no og at du får solgt nesten uansett, så lenge du ikke er urealistisk på pris. Siste bilen jeg solgte var en Volvo stasjonsvogn som det jo finnes mange av på Finn. Jeg la den først ut der, men sleit med å selge. Da jeg la den ut på auksjonen.no gikk den for en god pris og innen auksjonsfristen.

Enkelt å bruke

Fredrik er ofte innom auksjonen.no. Han mener nettsiden fungerer godt fordi den er oversiktlig og fordi det er enkelt å legge ut ting der. At auksjonsrådgiverne går over teksten etterpå er en ekstra fordel som betyr mye.

– Auksjonsrådgiverne er til stor hjelp for meg når jeg skal selge noe. De er raske og fleksible. Jeg har aldri opplevd at jeg må vente lenge før de kommer med tilbakemeldinger eller godkjenner annonsen. Jeg har allerede anbefalt mange andre å opprette en bruker, som løsningen ellers går også dét fort og greit.

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*